Güncel Haberler

Obradovic: “Daha fazla oyuncudan katkı almalıyız.”

Fenerbahçe Beko‘nun Real Madrid galibiyeti sonrası takımın başında 400. resmi maçına çıkan koç Zeljko Obradovic, halen takımından %100 memnun olmadığını ve düzeltmeleri gereken noktalar olduğunu dile getirdi. İşte koç Obradovic’in açıklamalarından satır başları:

“Real Madrid maçları çok özel”

Real Madrid’e karsi oynadığımız bütün maçlar çok özel oluyor. Savunma olarak maça çok iyi başladık, ikinci çeyrekte topu kullanırken biraz sabırsız davrandık ve üçlüklerde sadece 3/15’te kaldık. Real Madrid’in hücum şekli sizi zaman zaman erken atmaya da zorlayabiliyor, biz de bu anlarda kararsız kaldık. Bugünkü en güzel şey Real Madrid 6 sayı öndeyken gösterdiğimiz reaksiyondu, maçı kazanmamızı da o bölümde aldığımız hücum ribaundlarıydı. Biz Datome’yle son hücumumuzu iyi değerlendirdik, Real Madrid’in de çok iyi oyuncuları var. Onlar da son 6 saniyede skor üretebilirlerdi. Oyuncularımı maç sonundaki müthiş reaksiyonları için tebrik ediyorum.

“Daha çok oyuncudan katkı almalıyız”

İlk yarıyı tek mağlubiyetle bitirmiş olabiliriz ancak şu an 15 maçımız daha var, 30 maçın sonunda hangi noktada olduğumuz bizim için mühim. Özellikle bize karşı savunma stratejisi geliştiren takımlara karşı nasıl oynamamız gerektiğini daha iyi anlamamız gerekiyor. Şu an çok iyi pozisyondayız ama düzeltmemiz gerekenler de var, daha fazla oyuncudan katkı almalıyız. Zaman zaman eksiklerimiz oluyor, bugünkü gibi takım halinde savaşmamız lazım.

“Bogdan son topları sever”

Bogdan Bogdanovic basketbolu çok seviyor. Ne mutlu ki şu anki takımda da böyle oyunculara sahibim. Özellikle son atışları kullanmayı çok sever ve kararlıdır. Onun için çok sevindim, Bjelica’da orada ve ikisine başarılar diliyorum. Takımdan ayrılan tüm eski oyuncularımıza bol şans.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …