Güncel Haberler

76ers Deplasmanda Jazz’ı Rahat Geçti (Furkan 4 sayı)

Philadelphia 76ers konuk olduğu Utah Jazz karşısında 2.çeyrekle beraber savunmada vidaları sıkınca 114-97’lik skorla rahat bir galibiyet elde etti.

76ers’da bu sezon 5.kez triple-double yapma başarısını gösteren Ben Simmons 13 sayı, 14 ribaund, 12 asist, 3 topçalma ile katkı verdi. J.J. Redick 24 sayı, 6/9 3sayı, 5 ribaund ve Joel Embiid de 23 sayı, 15 ribaund, 6 asist, 5 blok ile diğer ön plana çıkan isimler oldular.

Temsilcimiz Furkan Korkmaz kenardan gelerek 16 dakika süre almasına rağmen 0/1 2sayı, 1/2 3sayı ve 1/2 serbest atış isabetleri ile sadece 4 sayı üretebildi ve 2 ribaund alıp 1 de top çaldı.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 23 sayı, 3/10 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 topçalma ile ön plana çıkarken, Rudy Gobert 17 sayı, 15 ribaund, 5 asist, 2 topçalma ve kenardan gelen Dante Exum da 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile değerli katkılar verseler de mağlubiyete engel olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/aSV6mwgDBqE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …