Güncel Haberler

Portland, Son Şampiyon Golden State’i Uzatma Sonunda Devirdi!

Portland Trail Blazers deplasmanda konuk olduğu son şampiyon Golden State Warriors‘ı uzatma sonunda 110-109’luk skorla devirmeyi başardı.

Bitime 20 saniye kala Durant skoru 102-102 beraberliğe taşıdı. Son hücum şansı Portlanda’ydı. Ancak konuk takımı kötü bir saha yerleşimi sonrası zor atışa kaldı, Lillard’ın şutu da sonuç vermedi. 0.2 saniye kala Golden State Warriors mola sonrası topu kenardan oyuna sokan Curry alley oop pası vermek isterken en iyi bildiği şeyi yapıp topu çemberden geçirince ihlal oldu ve geçersiz sayıldı, uzatmaya gidildi.

Uzatma bölümünde son şampiyonu bir adım geriden takip eden Portland, 6 saniye kala Stephen Curry’nin top kaybından faydalandı ve Lillard’ın üçlüğüyle 110-109 öne geçmeyi başardı. Ardından Durant’in son saniye şutundan isabet çıkmayınca konuk takım maçı bu skorla kazanmayı başardı.

Portland’ı bu zorlu deplasmanda galibiyete taşıyan isimler, Damian Lillard 21 sayı, 5 ribaund, Jusuf Nurkic 27 sayı, 12 ribaund, 4 asist ve CJ McCollum 24 sayı, 4 ribaund oldu.

Golden State Warriors cephesinde Kevin Durant 26 sayı, 10 ribaund, 11 asistle bu sezon ikinci kez triple-double yapmayı başardı. Stephen Curry ise 6/15 3sayı isabetiyle 25 sayı attı, Klay Thompson’ın 15 sayı ve Draymond Green’in 15 sayı, 11 ribaund, 7 asistlik performansları da galibiyet için yeterli olmadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …