Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “Sevinecek veya üzülecek vaktimiz yok”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 12.maç gününde misafir ettiği Adatıp Sakarya BŞB‘yi 82-57 yenen Darüşşafaka Tekfen‘de başantrenör Selçuk Ernak, 2.yarı doğru reaksiyon göstererek rahat bir skorla kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, karşılaşmanın kendisi için özel geçtiğini belirterek “Kendi kurduğum takımdan kalan oyunculara karşı oynadık. Sakaryalı oyuncuları tebrik ederim. Çok fedakar ve yürekli kişiler. Özellikle ilk yarıda gayet sert ve kararlı oynadılar, bizi sıkıştırdılar. Böyle pozisyonlardan ders çıkarmanın doğru olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayan koç Ernak, şunları kaydetti:

“Devre arasından sonra doğru bir reaksiyon verdiğimizi düşünüyorum. Net bir skorla kazandık. Sevinecek ya da üzülecek vaktimiz yok. Önümüzde Euroleague’de Olympiakos maçı var. Tepki verme peşindeyiz. Kendimizi geliştiriyoruz. Bunu da antrenman yapmadan birbirimizle iletişim halinde maçları oynarken yapmaya çalışıyoruz. Keyifli de bir dönem. Ne kadar birbirimize kenetlenirsek bu süreci o kadar kısaltacağız.”

Adatıp Sakarya BŞB başantrenörü Ozan Bulkaz ise mağlubiyete rağmen iyi takım olma yolunda ilerlediklerini belirtti.

Gelecek hafta Banvit ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bulkaz, “İyi takım olma yolunda ilerliyoruz. Edogi’nin takıma katılmasıyla rotasyonumuz biraz daha rahatladı. Bu maça hazırlanmaya başlayacağız. Darüşşafaka’yı tebrik ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …