Güncel Haberler

Banvit’in Yeni Koçu Hakan Demir’den İlk Açıklamalar

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere Banvit Basketbol Kulübü, koç Hakan Demir ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığını resmi olarak duyurdu. Bandırma ekibinin yeni koçu da ilk açıklamalarını imza töreninde yaptı.

“Her antrenör Banvit’te çalışmak ister”

‘‘Kulüp Başkanımız Özkan Kılıç, Sportif Direktörümüz Turgay Çataloluk ve Genel Menajerimiz Turgay Zeytingöz; yıllardır Banvit Basketbol Kulübü’nü imrenilecek ve her antrenörün çalışmak isteyeceği adeta bir fabrika gibi genç oyuncu yetiştiren Kulüp haline getirdiler. Tüm basketbol camiasının takdirini kazanmış, bütün basketbol kamuoyunda sevgisini kazanmış bir ortam yarattılar. Bugün böyle bir ortamda antrenör olarak yer almak, benim için çok geçmişe dayanan bir hayalin neticelenmiş hali. Banvit Basketbol Kulübü’nde çalışmak, ona hizmet etmek ve ona bir değer katmak hep hayalimdi. Kısmet bugüneymiş.”

“Zor olacak biliyorum ama Banvit Basketbol Kulübü’nü o iyi günlerine getireceğimize inanıyorum”

“Bugün için baktığımda Orhun Ene, Itoudis ve Filipovski ile bir ivme kazanmış bir Kulüp var. Nasıl ki o antrenörler buraya kariyerlerinin iyi zamanlarında değil de zaman zaman duraklama dönemlerinde gelip bu Kulübe katkı sağladılar, Banvit Basketbol Kulübü de bütün antrenörlerin özellikle kariyerlerinin bir dönemlerinde onlara ivme kazandıran ve o antrenörlerin de buraya emek verip başarılar elde ettiği bir Kulüp. Dolasıyla bunun bizim adımıza da bu şekilde geliştiğini görüyorum. Zor olacak biliyorum ama Banvit Basketbol Kulübü’nü o iyi günlerine getireceğimize inanıyorum. Bunun için de tüm Banvit Basketbol Kulübü’nün, Bandırma kamuoyunun ve taraftarlarımızın desteğini yanımızda hissetmemiz gerekiyor.’’ 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …