Güncel Haberler

Houston’a Miami Dur Dedi

Houston Rockets konuk olduğu Miami Heat‘e son topta 99-101 kaybetti ve 5 maç sonra ilk yenilgisini aldı.

Karşılıklı geri dönüşlere sahne olan maça iyi başlayan Rockets oldu, bir ara farkı 16 sayıya kadar çıkardılar. Ancak sonrasında savunmasıyla ve ribaundlarda sağladığı üstünlükle geri dönen Miami, rakibini yakalayıp farkı da 11 sayıya kadar çıkardı. Bu kez geri dönüş sırası Houston’a geldi. Onlar da maça dengeyi getirdi ancak son topu Eric Gordon’la kullanamadılar ve maçı uzatmaya götürme şanslarını kaybettiler.

Miami’de Josh Richardson 22 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile ön plana çıkarken, Tyler Johnson 19 sayı, 4 ribaund ve Hassan Whiteside 17 ribaund, 9 sayı, 2 asist ile önemli katkılar verdiler.

Houston cephesinde James Harden 35 sayı (6/14 üçlük), 12 asist, 6 ribaund, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Eric Gordon da 20 sayı (5/13 üçlük), 3 ribaund, 3 asist ile iyi bir performans sergiledi. Adale sakatlığı geçiren Chris Paul 12 dakika sahada kalıp 4 sayı attı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …