Güncel Haberler

Barcelona Kazanmayı Hatırladı

Turkish Airlines EuroLeague‘in 14. maç gününde Barcelona, deplasmanda karşı karşıya geldiği Baskonia‘yı 77-70 mağlup etti ve kendi 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırırken rakibinin de 3 maçlık galibiyet serisine nokta koydu.

Maça iyi başlayan Barcelona; ilk çeyreği 16-19, ilk yarıyı da 39-42 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte 16-7’lik üstünlük yakalayan Baskonia, öne geçmeyi başarıp son çeyreğe 55-49’luk üstünlükle girdi. Son çeyrekte bu kez geri dönen taraf Barcelona oldu. 15-28’lik periyot skorunu yakalayan Barcelona, maçtan 70-77’lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla Barcelona Lassa, 4 maçlık mağlubiyet serisine nokta koydu. Perasovic yönetiminde son 5 maçta 4 galibiyet alan üst üste 3 galibiyetle bu maça çıkan Baskonia’nın ise serisi sona erdi. Toplamda Barcelona, 14. maçında 7. galibiyetini elde ederken Baskonia ise 8. yenilgisini aldı.

Barcelona’da Kevin Pangos 16 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Kevin Seraphin 14, Thomas Heurtel 11 sayı üretti. Baskonia’da Matt Janning 19 sayıyla maçın en skoreri olurken Luca Vildoza 12, Shavon Shields 11 sayıyla oynadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …