Güncel Haberler

Doncic ve Dallas’a Gallinari Engeli

Dallas Mavericks deplasmanda konuk olduğu Los Angeles Clippers‘a Luka Doncic‘in etkili performansına rağmen 121-125 kaybetmekten kurtulamadı.

Mavericks 30. maçındaki 15. mağlubiyetini alırken, Clippers ise 31. maçındaki 18. galibiyetini aldı.

Luka Doncic, maçı da 3/6 3sayı, 7/14 2sayı isabetiyle 32 sayı, 5 asist, 4 ribaund, 4 top çalmayla tamamladı. Daha önce San Antonio Spurs’e karşı 31 sayı bulan Sloven yıldız, bu maçta bulduğu 32 sayı ile yeni kariyer rekoruna imza atmış oldu. 

Mavericks adına DeAndre Jordan 11 sayı, 22 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen JJ Barea da 19 sayı 8 asist ile katkı yaptı.

Clippers‘ta ise Danilo Gallinari 32 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Tobias Harris 16 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Lou Williams 26 sayı, 8 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=Vu6E9TzHjWw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …