Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: Hücumda akıllı ve özgüvenli davrandık

Buducnost VOLI galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic, herkese fırsat verebildiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

“Bütün oyuncularımın oynaması için çok güzel bir atmosferdi. Belirttiğimiz gibi Buducnost kendi evinde çok iyi oynayan bir takım. İlk yarıda da gördük bunu. Devre arasında bir şeyleri değiştirmemiz gerektiğine dair konuştuk. Savunmada daha agresif olmaya başladık. Hücumda daha akıllı ve özgüvenli davranmaya başladık. Maçın sonunda sayı farkı çok fazlaydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle çift maç haftası hep zordur. Takım gibi oynadı hepsi ve herkese fırsat verme şansım olduğu için çok mutluyum. Şimdi Galatasaray derbisi var. Ona hazırlanacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …