Güncel Haberler

Cleveland’dan Son Saniye Galibiyeti (Cedi 13 sayı)

Cleveland Cavaliers deplasmanda Indiana Pacers‘ı son saniye basketi ile 92-91 yenerek genç bir takım olarak sezonun en değerli galibiyetini elde etmiş oldular. Bu sonuçla Pacers’ın 7 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu.

Bitime 3 saniye kala Pacers 91-90 öndeyken, Rodney Hood orta mesafeli şuttan isabet çıkaramadı, ribaundu takip eden Larry Nance Jr. topu tipleyerek son saniyede maçın sonucunu ilan etti.

Milli oyuncumuz Cedi Osman 40 dakika gibi çok önemli bir süre parkede kalmasına rağmen maalesef bunun hakkını tam olarak veremedi; 1/6 3sayı, 5/8 2sayı isabetiyle 13 sayı attı, 7 ribaund, 1 de asist üretti.

Cleveland cephesinde Larry Nance Jr. maçı 15 sayı, 6 asist, 3 top çalma, 1 blok ve kariyer rekoru olan 16 ribaundla tamamladı, Rodney Hood 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Alec Burks de 14 sayı, 5 ribaundla oynadı.

Ev sahibi Indiana’da Domantas Sabonis 17 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 22 maçtır çift haneli skora ulaşan Bojan Bogdanovic 14 sayı, 3 ribaundla mücadele etti. Skor Pacers lehine 91-90 iken 9.5 saniye kala 2 serbest atış kaçıran Victor Oladipo 12 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Myles Turner 12 sayı, 10 ribaundluk istatistik oluşturdu.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- CEDİ OSMAN:

2- MAÇIN GENİŞ ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …