Güncel Haberler

Itoudis: “De Colo’nun süresi Tanrı’nın değil koçun kararı.”

CSKA Moskova koçu Dimitris Itoudis Ülker Arena’da 75-79 kaybettikleri Fenerbahçe Beko maçı sonrası şu açıklamalarda bulundu.

“Fenerbahçe’yi tebrik ederim. İlk yarıda biz daha baskın bir oyun oynadık, ikinci yarıda onlar iyiydi. Bunda verdiğimiz hücum ribaundları, top kayıpları, doğru anda reaksiyon göstereme gibi faktörler etkili oldu. 6.5 dakika sayı üretemediğimiz hâlde, sonrasında istediğimiz eşleşmeleri yakalayıp maçın içine girdik. Ancak son bölümde çok fazla şut kaçırdık, son pozisyondaysa geç faul yaptık. Detaylar maçı belirledi. Enteresan bir maçtı, iki takım da kazanabilirdi.”

Itoudis, Nando De Colo’nun 14 dakika süre almasıyla ilgili gelen soruya “Sakatlık değildi, zaten öyle olsa maçın sonunda oyuna giremezdi. Tabii ki koç kararı, Tanrı’nın kararı olacak değil ya!” yanıtını verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …