Güncel Haberler

Denver Serisini Dallas Galibiyetiyle Devam Ettirdi (Doncic ve Murray’den kariyer rekoru)

Evinde NBA’in en etkili takımlarından biri olan Denver Nuggets, konuk ettiği Dallas Mavericks‘i 126-118 yenerek, iç sahadaki galibiyet serisini 7 maça çıkarmayı başardı. Ayrıca Denver, sezona 21-9 ile başlayarak 1976-77’deki kulüp rekorunu tekrarlamış oldu.

Ev sahibinde Sırp yıldız Nikola Jokic 32 sayı, 16 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, 1 blok ile ön plana çıkarken, Jamal Murray de 22 sayı, 7 ribaund ve kariyer rekoru olan 15 asistle galibiyete katkıda bulundu.

Dallas cephesinde ise Luka Doncic 23 sayı, 6 ribaund, 12 asist (kariyer rekoru) ve Harrison Barnes 30 sayı (5/6 3sayı), 4 ribaundluk performanslarına rağmen mağlubiyeti engelleyemediler.

1- NIKOLA JOKIC:

https://www.youtube.com/watch?v=GrrMwraFBeM

2- LUKA DONCIC:

https://youtu.be/3Nn44z3__F0

3- GENİŞ ÖZET:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …