Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Her gün biraz daha ileriye gidiyoruz”

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol karşısında aldığı galibiyetten sonra başantrenör Ertuğrul Erdoğan ve oyuncumuz Can Korkmaz yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan şunları söyledi:

“Şimdi eksik kadroya karşı oynamanın hem kolay hem zor tarafı var. İşin zor tarafı konsantre olmak çok kolay olmuyor. Sakarya takımı zor günlerden geçiyor. Oyuncuların üzerinde bir rahatlık da var. Aldıkları süre fazla, kredileri fazla. Mesela Afyon deplasmanında karşılaşmanın ilk üç çeyreğini çok iyi oynadılar. Biz bugün enerjimizi biraz yukarıda tutmaya çalıştık. Sakarya’nın kadro darlığını bir avantaj olarak kullanmaya çalıştık. Oyuncularımı kutluyorum, çok disiplinli ve ilk yarıda yaptığımız top kayıpları dışında iyi bir performans ortaya koydular. AS Monaco maçından sonra böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Yolumuza maç maç bakarak devam ediyoruz. Her gün biraz daha ileriye gidiyoruz. Ümit ediyorum böyle devam ederiz.

Biz herkesin sorumluluk aldığı ve oyunun içinde olduğu bir basketbol oynamak istiyoruz. Bugün Ege ve Ayberk çok özgüvenli oynadılar. Ümit ediyorum ki böyle devam ederler. Skoru kimin attığından ziyade topu nasıl paylaştığımız önemli. Bugün onu iyi yaptık o yüzden çok mutluyum.”

Can Korkmaz ise şu ifadeleri kullandı:

“Açıkçası maçın başından itibaren zorlu geçeceğini biliyorduk. Maça 7-0 önde başladık ama sonrasında basit hatalar yaptık. Sakarya da bunu iyi değerlendirdi. Üçüncü periyotta yine aynı sertliği koyarsak bir noktadan sonra farkı açacağımızı düşünüyorduk nitekim böyle de oldu. Üçüncü çeyrekte baskıyı iyi kurduk ve kolay sayılarla farka gittik. Ancak bizim için çok kolay bir maç da olmadı.

Ligdeki her maç tabii ki çok önemli ancak Fenerbahçe maçını özellikle içeride oynayacağımız için bizim için çok önemli. Bütün seyircilerimizi salona bekliyoruz. Umarım Fenerbahçe’ye ilk yenilgisini tattırırız.”

can korkmaz galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …