Güncel Haberler

Burak Gören: “Dürüst konuşmak gerekirse iyi bir basketbol oynamadık.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11. haftasında evinde konuk ettiği İstanbul BBSK‘yı 89-84 yenen Türk Telekom‘da koç Burak Gören galibiyetten dolayı takımına teşekkür etti.

Gören, iyi bir basketbol oynamadıklarının altını çizerek, “İlk 15 dakikalık bölümde istediğimize yakın, temposu yüksek oynadık ve sert savunma yaptık, oyunun kontrolünü ele aldık. 2. periyodun ortasından itibaren oynadığımız basketbol düştü. Dürüst konuşmak gerekirse iyi bir basketbol oynamadık.” dedi.

Türk Telekom’un çarşamba akşamı ULEB Avrupa Kupası’nda deplasmanda Partizan’la karşılaşacağını hatırlatan Gören, “Çarşamba günü kulübümüz ve ülkemiz adına önemli bir Partizan maçına çıkacağız. Böyle bir maç oynamak zihinsel olarak zordu. Yoğun tempoya alıştık fakat zihinsel olarak final maçını oynayacak olmamız, akılların oraya gitmesine neden oldu. Ligde alınmış çok değerli bir galibiyet. Ligde ilk 4 arasında devam ediyoruz. Mücadele gücü olarak maçtan uzaklaşmadık, bu beni memnun etti. Değişik oyunculardan farklı katkılar aldık.” diye konuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …