Güncel Haberler

Türk gecesinde Furkan’lı 76ers Cedi’li Cavs’ı Yendi

Milli oyuncularımız Furkan Korkmaz ile Cedi Osman‘ın karşılaştığı maçta Philadelphia 76ers ev sahibi Cleveland Cavaliers‘ı 128-105 geçmeyi bildi. 

Cedi Osman ilk beşte başladığı maçta 35 dakika süre alıp 4/7 serbest atış, 2/4 3sayı, 4/6 2sayı isabetiyle 18 sayı attı ve Jordan Clarkson’la (18 sayı, 6 ribaund, 4 asist) birlikte Cleveland’ın en skorer oyuncusu oldu. Milli oyuncumuz istatistiklerine 4 ribaund, 1 asist , 1 topçalma da ekledi. 

Furkan Korkmaz, ise Jimmy Butler’ın sakatlıktan sonra ilk beşe dönmesiyle yine kenardan gelerek takımına katkı vermeye çalıştı. 22 dakika süre alan temsilcimiz, maalesef kötü bir günündeydi; 0/4 3sayı, 1/2 2sayı ile 2 sayıda kalırken 6 ribaund, 2 asist, 1 de blok üretebildi.

Philadelphia’da Ben Simmons 22 sayı, 14 asist, 11 ribaundla triple double yaparken, Joel Embiid 24 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Jimmy Butler da 19 sayı (3/4 üçlük), 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- CEDİ’nin PERFORMANSI:

https://youtu.be/MzxQuIUWNrU

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …