Güncel Haberler

CSKA Eksik Khimki’yi Zorlanmadan Geçti

Turkish Airlines Euroleague 12.maç gününde CSKA Moskova, hem Alexey Shved hem de Anthony Gill’den yoksun Khimki karşısında sahadan 88-74 ile farklı galip ayrıldı.

Dengeli başlayan maçta Khimki Jenkins, Thomas ve Crocker’ın basketleriyle ilk 5 dakikayı 9-13 önde geçse de CSKA, De Colo, Rodriguez ve Hines üçlüsüyle oyuna ağırlığını koyup yakaladığı seriyle ilk çeyreği 24-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Clyburn ve Higgins’i de devreye sokan ve farkı çift hanelere çeken CSKA, ilk yarıyı 49-40 önde kapattı.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf CSKA oldu. Hines, Peters ve Kurbanov üçlüsüyle 15-4’lük seri yakalayan CSKA, bu sayede farkı da 20’ye çıkardı. Kalan bölümde Khimki Crocker ve Thomas ile direnmeye çalışsa da CSKA farkı korudu. Son çeyrekte Bost, Markovic ve Mickey’nin sayılarıyla Khimki farkı bir nebze olsun azaltsa da CSKA maçtan 88-74 galip ayrıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …