Güncel Haberler

Stefanos Dedas: “Hayatımdaki en ilginç ve en önemli maç olacak”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9.hafta mücadelesinde Perşembe günü Gaziantep Basketbol ile karşılaşacak Bahçeşehir Koleji’nde koç Stefanos Dedas, eski takımına rakip olacağı bu maç öncesinde açıklamalarda bulundu:

“Perşembe günü oynayacağımız maç, hayatımdaki en ilginç ve en önemli maç olacak. İkinci evim ve 5 yıl boyunca çalıştığım yer olan Gaziantep’e yeniden gelmek ve güzel anılar paylaştığım insanlarla yeniden buluşmak benim için çok güzel. 40 dakika boyunca rakip olacağız fakat burada hep birlikte yaşadık ve bu bir maçtan çok daha önemli. Bir tarafta Gaziantep taraftarlarının olduğu, bir tarafta Bahçeşehir Koleji’nin öğrencilerinin olduğu muhteşem bir atmosfer bekliyorum. Güzel bir organizasyon olan Gaziantep Basketbol ve Türk basketbolu için geleceğin güçlü ve başarısını sürekli hale getireceğine güvenimin tam olduğu kulübümüz Bahçeşehir Koleji arasındaki maçı iple çekiyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …