Güncel Haberler

Panathinaikos – Fenerbahçe Maçında Eksikler Belirleyici Olabilir

Turkish Airlines EuroLeague 11.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe zorlu OAKA deplasmanında Panathinaikos‘un konuğu olacak.

Ev sahibinde sakatlığı bulunan Yunan forvet Ioannis Papapetrou dışında eksik bulunmuyor. 

Fenerbahçe cephesinde ise sıkıntılar biraz daha fazla ve önemli.

Sakatlığı devam eden Melih Mahmutoğlu ve son oynanan Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan Ahmet Düverioğlu takım kafilesinde yer almadı, İstanbul’da bırakıldı. Aynı maçta sakatlanan ancak durumu korkulduğu kadar ciddi olmayan Marko Guduric takımla Yunanistan’a gitti ve durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlığı iyileşen ve takımla beraber çalışmaya başlayan Kostas Sloukas‘ın da iyi durumda olduğu ve bu maçta oynama ihtimalinin yüksek olduğu gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …