Güncel Haberler

Ahmet Gürgen : ”Seyircimizin de enerjisi ile iyi bir galibiyet aldık.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında Banvit, Bandırma’da konuk ettiği Afyon Belediye Spor’u 72 – 71 mağlup etti.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Başantrenörü Ahmet Gürgen şu değerlendirmelerde bulundu : ‘’Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçın sonu itibari ile de seyir zevki yüksek bir maçtı. İki takım da akıllıca ve stratejik oynadı. Biz sadece şutların girmediği bir süreçte oyunu çok fazla takıntılı hale getirdik. Savunmaya konsantre olmalıydık. Seyircimiz de bize fazlasıyla enerji kattı. Genç bir takımız. Seyircimize fazlasıyla ihtiyacımız var. Maçı kim kazansaydı hak edecekti. Biz kazandık. Önümüzü daha iyi görebilmek adına iyi bir galibiyet elde ettik. Bundan sonraki maçlarımız için de önemli işler yapacağımıza inanıyorum.’’ dedi.

16 sayı, 4 ribaund ve 3 asistlik performansı ise Takımımızın en skorer ismi olan Rıdvan Öncel ise şunları söyledi : ‘’Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Milli takım arasını iyi geçirdik. Hazırlanmamız için yeterli bir süremiz vardı. Maça da iyi başladık ama 2. Periyottan itibaren şutlarımız girmedi. Şutlarımızın girmediği dönemden sonra da savunmamızla maçı kazanma noktasına getirdik. Son hücumda iyi bir oyun oynayarak da maçı kazanmasını bildik. Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Afyon Belediye’yi de mücadelesinden dolayı tebrik ederim.’’ dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …