Güncel Haberler

Anthony Davis: Tek Kişilik Dev Kadro!

New Orleans Pelicans konuk olduğu Charlotte Hornets‘ı süper yıldızı Anthony Davis‘in tek kişilik şovu eşliğinde 119-109 yenmeyi başardı. Bu sezon 3.deplasman galibiyetini hanesine yazdıran Pelicans, genel galibiyet oranını 12-12 yaparken, Hornets ise 11-12’de kaldı. 

Davis, 37 dakika parkede kaldığı maçı 12/16 2sayı, 2/3 3sayı, 6/6 serbestatış, 36 sayı, 19 ribaund, 8 asist, 2 topçalma, 2 blok istatistikleri ile tamamlayarak neden MVP adayı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Jrue Holiday (19 sayı, 4 ribaund, 8 asist) ve Nikola Mirotic de (16 sayı, 3/10 3sayı, 8 asist) onun en büyük destekçileri oldular galibiyet yolunda.

Hornets cephesinde Kemba Walker (13 sayı, 0/6 3sayı, 3 ribaund, 5 asist) vasat bir gece geçirirken, kenardan gelen 2 isim, Frank Kaminsky (19 sayı, 5 ribaund) ve Miles Bridges (16 sayı, 8 ribaund, 2 blok) iyi katkı veren isimler oldular. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- Anthony Davis’in müthiş performansı:

https://www.youtube.com/watch?v=gmwLGFZDqOM

2- Maçın geniş özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …