Güncel Haberler

Dallas Son Ana Kadar Çekişmeli Geçen Maçta Clippers Engelini Aştı

Dallas Mavericks sahasında ağırladığı Batı Konferansı lideri Los Angeles Clippers‘ı çaylak yıldızı Luka Doncic‘in yokluğuna rağmen 114-110 yenmeyi bildi. Son ana kadar çekişmeli geçen mücadele Patrick Beverley merkezli tatsız olaylara da sahne oldu.

Clippers adına maçın yıldızı olan Lou Williams bitime 46 saniye kala takımını öne geçirmişti ancak sonrasında en kritik hücumda topu DeAndre Jordan‘a kaptırarak takımının galibiyet şansını yok etti.

Jordan 10 yıl boyunca formasını giydiği eski takımı Clippers’a ilk kez rakip oldu ve oldukça da acımasız bir performans sergiledi; 16 sayı, 23 ribaund, 3 asist. Dallas cephesinde skor yükünü üstlenen isim ise Harrison Barnes (30 sayı, 3/9 3sayı, 9 ribaund) oldu. Kenardan gelen tecrübeli guard J.J. Barea da (24 sayı, 5 ribaund, 4 asist) onun en büyük yardımcısıydı.

Clippers’da her zamanki gibi kenardan gelen Lou Williams (21 sayı, 3 ribaund, 8 asist) ön plana çıkarken, Danilo Gallinari (21 sayı, 6 ribaund, 3 asist), Tobias Harris (15 sayı, 5 ribaund, 4 asist) ve kenardan gelen bir diğer isim Montrezl Harrell (23 sayı, 10 ribaund) mağlubiyete engel olamadılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- Beverly’nin Smith Jr.’ın dişini kırması ve ardından taraftara topu fırlatıp diskalifiye edilmesi:

2 – Maçın özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …