Güncel Haberler

DeRozan – Lillard Kapışmasında Gülen Taraf Spurs oldu

San Antonio Spurs Batı Konferansı’nın formda takımlarından Portland Trail Blazers‘ı konuk etti. Çekişmeli geçen maç Damian LillardDeMar DeRozan düellosuna sahne olurken, gülen taraf 131-118 ile ev sahibi Spurs oldu.

Portland cephesinde Lillard (37 sayı,3/11 3sayı, 2 ribaund, 10 asist, 2 topçalma) ön plana çıkarken, Al-Fraouq Aminu (20 sayı, 4/5 3sayı, 9 ribaund) ve C.J. McCollum (24 sayı, 2 ribaund, 3 asist) onun en büyük yardımcıları oldular ama galibiyet için yeterli olmadı bu performanslar.

Spurs’de ise hiç 3 sayı teşebbüsünde bulunmayan DeRozan (36 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 topçalma) galibiyetin mimarı olurken, LaMarcus Aldridge (29 sayı, 8 ribaund, 3 asist) ve Rudy Gay (18 sayı, 4/4 3sayı, 3 ribaund, 3 asist) diğer ön plana çıkan isimler oldular. Pau Gasol ve Marco Belinelli sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- DeRozan’ın performansı:

2- Lillard’ın performansı:

3- Maçın geniş özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …