Güncel Haberler

Lebron Rüzgarı Pacers’a Fazla Geldi

Los Angeles Lakers Staples Center’da konuk ettiği Indiana Pacers‘ı Lebron James’in etkileyici performansı eşliğinde 104-96 yenmeyi başardı. 

Maça tam anlamıyla fırtına gibi başlayan Lakers, ilk çeyrek tamamlandığında 23 sayı farkla öndeydi. İkinci çeyrekte ise tersi bir durum izledik ve Pacers müthiş bir geri dönüş yaparak farkı 6 sayıya kadar indirdi. İkinci yarıda Pacers kovalamaya devam etse de Lebron’a çözüm bulamadıkları için farkı daha fazla kapatamadılar.

Oladipo’nun yokluğunda Pacers cephesinde iki Avrupalı, Bojan Bogdanovic (14 sayı, 3 ribaund, 2 asist) ve kenardan gelen Domantas Sabonis (20 sayı, 15 ribaund, 3 asist) takımı ayakta tutmaya çalışıyorlar.

Lakers cephesinde James’in (38 sayı, 9 ribaund, 7 asist, 2 topçalma) etkili performansının yanı sıra, Brandon Ingram (14 sayı, 3 asist, 3 blok), Kyle Kuzma (11 sayı, 9 ribaund, 2 asist) ve kenardan gelen Jason Hart (13 sayı, 2 asist, 3 topçalma) önemli katkılar verdiler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Lebron James’in triple-double kokan performansı:

https://www.youtube.com/watch?v=H4Pu7YJ1V84

Maçın geniş özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …