Güncel Haberler

Bogdan Bogdanovic Zorladı Ama Clippers Hayır Dedi

Sacramento Kings evinde konuk ettiği Los Angeles Clippers karşısında kariyer rekoru kıran Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic ile direnmeye çalıştı ama yeterli olmadı ve konuk takım 133-121 ile sahadan galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla Clippers, rakibine karşı oynadığı son 13 maçtan 11.galibiyetini çıkarmış oldu.

Clippers maça çok iyi başladı ve ilk çeyrekten 16 sayılık üstünlüğü ele geçirdi. Sonrasında Bogdanovic liderliğinde geri dönen ve maça tutunan Kings, son çeyrekte farkı 4 sayıya kadar düşürse de rakibini savunmada durduramayınca farkın tekrar çift hanelere çıkmasını da engelleyemedi.

Clippers’da Tobias Harris (28 sayı, 3/5 3sayı, 6 ribaund, 4 asist) ön plana çıkarken, İtalyan forvet Danilo Gallinari (16 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 topçalma), Avery Bradley (16 sayı, 3 ribaund, 6 asist), çaylak Shai Gilgeous-Alexander (17 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 2 topçalma, 2 blok) ve kenardan gelen Montrezl Harrell (24 sayı, 6 ribaund) galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kings cephesinde ise kenardan gelen 26 sayı ile kariyer rekoru kıran Bogdanovic’in (26 sayı, 3/6 3sayı, 4 ribaund, 6 asist) etkileyici performansının dışında, Willey Cauley-Stein (17 sayı, 10 ribaund) ve De’Aaron Fox’un (17 sayı, 3 ribaund, 9 asist, 2 topçalma) performansları galibiyeti için yeterli omadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …