Güncel Haberler

Müthiş Düelloda Gülen Taraf Washington Oldu

Washington Wizards konuk ettiği Houston Rockets karşısında 17 sayı geriden gelerek önce maçı uzatmaya götürdü sonra da 135-131 kazanmayı başardı. Maça takımlarda ikililerin, Harden-Gordon ile Beal-Wall, müthiş düellosu damga vurdu. Bu 4 ismin elinden toplam 158 sayı izledik!

Normal sürenin son bölümünde yorulan Harden üst üste hücumlardan faydalanamasa da en kritik anda Capela’ya yaptığı asist ile skorun 125-125’e gelmesini sağladı. Washington acemice bir hatayla son toptan faydalanamadı. Bitime 1 saniye kala Rockets Gordon ile bir şans bulsa da Wall’un bloğuna takıldı ve uzatmaya gidildi.

Uzatma bölümünde iyice yorulan Harden’ı Beal’ın etkili savunmasıyla devre dışı bırakan Wizards, rakibinin sadece 6 sayı bulmasına izin vererek parkeden 135-131 galibiyetle ayrılmayı bildi. Uzatma bölümünde Wizards’ın ürettiği 10 sayının 6’sı Wall’dan geldi.

Chris Paul’dan yoksun Houston’da neredeyse takımını tek başına sırtlayan ve 47 dakika sahada kalan James Harden (54 sayı, 7/15 3sayı, 8 ribaund, 13 asist, 3 topçalma, 11 topkaybı) ve Eric Gordon (36 sayı, 8/16 3sayı, 2 ribaund, 2 asist) ile ön plana çıktılar. Ayrıca Clint Capela da (17 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 4 blok) yine pota altında verimli bir performans sergiledi.

Washington’da ise galibiyeti getiren ikili, John Wall (36 sayı, 3 ribaund, 11 asist, 2 blok) ve Bradley Beal (32 sayı, 4/8 3sayı, 4 asist, 2 blok) oldular. Ayrıca kenardan gelen Markieff Morris de (22 sayı, 3/4 3sayı, 10 ribaund, 2 topçalma) x-faktör oldu.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

James Harden’ın nefis performansı:

https://www.youtube.com/watch?v=zIxspfsXl5s

Maçın geniş özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …