Güncel Haberler

Durant Bir Kez Daha Golden State’i Taşıdı

Golden State Warriors halen Stephen Curry ve Draymond Green‘den yoksun mücadele ediyor olsa da Kevin Durant takımını sırtlıyor ve galibiyete taşımaya devam ediyor. Bu kez de evlerinde Orlando Magic’i 116-110 geçmeyi bildiler. Magic 3.çeyreğin ortalarında 16 sayı öndeyken Warriors maçın kalanında önemli bir geri dönüş yapmayı başardı.

Durant (49 sayı, 4/10 3sayı, 6 ribaund, 9 asist, 2 topçalma, 2 blok) yıldızlaşırken, yine Klay Thompson da (29 sayı, 6/12 3sayı, 5 ribaund, 2 blok) onun en büyük yardımcısıydı.

Orlando’da ise Karadağlı uzun Nikola Vucevic‘in (30 sayı, 12 ribaund, 6 asist) ve kenardan gelen Terrence Ross’un (28 sayı, 4/6 3sayı, 2 asist, 2 topçalma) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Durant’in müthiş performansı:

https://youtu.be/mMschgfKbLU

Maçın geniş özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …