Güncel Haberler

Kevin Durant: “Curry ve Green olmadan oynamak rahat değil”

Kevin Durant, yanında Stephen Curry ve Draymond Green olmadan oynamanın “asla rahat olmadığını” söyledi.

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Sacramento Kings’e karşı 44 sayı, 13 ribaund ve 7 asistle oynamış olan Durant, şu ifadeleri kullandı:

“Onlar olmadan oynamak hiç rahat değil. Bunu söyleyebilmek için sahada çok şey yapıyorlar. Lakin bizler de hem bir aradayken efektif olmanın yollarını arıyoruz. Bence koç, takımdaki oyuncuları bireysel olarak başarılı olabilecekleri kadrolara yerleştirip bunları karıştırma konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Ve Steph’in her gece atabileceği 30 sayısından mahrumken, savunmamıza daha da fazla odaklanmaya çalışıyoruz.”

“En fazla skorun kimden geleceği belli olmuyor. En iyi skorerlerinizden biri olmadığında, daha akıllıca oynamak durumundasınız. Draymond oyuna savunmasıyla, herkesle eşleşebilmesiyle ve sahada gezinmesiyle eşsiz bir yaklaşım gösteriyor. Aynı zamanda ekstra pasları, ribaundları alması ve hızı kontrol etmesiyle. Sanırım en çok savunmamıza odaklanıyoruz, ve hücumda da bir yolunu buluyoruz fakat o ikisi olmadan asla rahat olmuyor.”

Steph Curry kasığından yaşadığı sakatlıkla, Draymond Green ise ayak parmağındaki sakatlıkla şu sıralar kadro dışı bulunuyor.

Sporx

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …