Güncel Haberler

Beşiktaş Sompo Japan, Eski Oyun Kurucusunun Peşinde

Beşiktaş Sompo Japan, 2014-15 sezonunda da formasını giymiş olan Scottie Reynolds’ın peşinde.

Timeout Basketbol’un haberine göre Ülkemizde daha önceden 2011/12 sezonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giyen ve ardından da 2014/15 sezonunda Beşiktaş forması terleten 1.88 boyunda olan 31 yaşındaki Scottie Reynolds’a siyah-beyazlı ekip bir kez daha ilgi duymaya başladı.

Son olarak Adriyatik Ligi ekiplerinden Petrol Olimpija forması giyen Scottie Reynolds, çıktığı 4 maçta 27.8 dakika sahada kalırken 12.8 sayı, 2.0 ribaund, 5.5 asist ortalamaları tutturdu. Birleşik Amerikalı guard, Sloven ekibinin son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde Beşiktaş Sompo Japan’e 94-84 mağlup olduğu maçta sadece 8 dakika parkede kalmış ve mücadeleyi sayı atamadan tamamlamıştı.

Sloven ekibi Birleşik Amerikalı oyun kurucu ile zaten yol ayrımında ve yakın zamanda serbest kalması bekleniyor. Tecrübeli oyuncu kariyerinde daha önce Brindisi, Hapoel Holon, Nymburk, Cibona Zagreb, Zenit Basket gibi takımların formasını terletmişti.

Editör Yorumu: Reynolds elbette Pressey’den daha fazla katkı verebilecek bir oyuncu. Hem daha iyi bir organizatör hem de tecrübesi ile hücumda sorumluluk alıp, takımın skor yükünü de hafifletebilecek bir isim. Ancak Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde hedeflediği Final Four için yeterli bir isim mi, hayır…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …