Güncel Haberler

Alper Yılmaz açıkladı: “Telefonum çaldı, arayan Kevin Garnett’ın menajeri!”

NBA‘in gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından biri olan Kevin Garnett‘ın Efes’e gelmek için menajeri aracılığıyla kulübe telefon açtığı ortaya çıktı.

NTV’de yayınlanan NBA Stüdyo’nun konuğu olan Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, 2011 yılında NBA’de gerçekleşen lokavt döneminde Kevin Garnett’in Efes’e gelmek için haber gönderdiğini ifade etti ve şunları söyledi:

“Lokavt sezonunda sadece Ersan İlyasova’yı almıştık. Sezon başladı, maçlara çıkıyoruz telefonum çaldı. Kevin Garnett’in menajeri arıyor. Merhaba ben Garnett’in menajeriyim. Avrupa’ya gelmeyi düşünüyoruz. Siz de düşünürseniz haber verin dedi. İnanılmaz paralar istediler ama. 2 ay için 1 milyon dolar istediler. Takıma sorduk, bu parayı karşılayamazdık. Aylık 500 bin dolar istiyorlardı.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …