Güncel Haberler

Golden State Warriors Şanslı Günündeydi

Stephen Curry ve Draymond Green‘in yokluğunda ritim bulmakta zorlanan, üst üste maçlar kaybeden Golden State Warriors‘ın bu kez şansı yanındaydı ve Oracle Arena’da konuk ettikleri Sacramento Kings‘i 117-116 yenmeyi başardılar.

Golden State bitime 26 saniye kala Fox’un serbest atışlarıyla 116-115 geri düştü. Maç saati 8 saniye kaldığını gösterirken Klay Thompson çembere gidip dengesiz bir atış yaptı, girmeyen top uzunların arasından yine kendisine geldi ve tipleyerek Warriors’u 117-116 öne geçirdi. Son Sacramento hücumunda Buddy Hield’in kaçırdığı topu Marvin Bagley çember altından tipledi ancak top çemberle arkalık arasına sıkıştı. 0.3 saniye kala yapılan hava atışında top Sacramento’da kaldı ama topu kullanacak zaman kalmadı.

Ev sahibinde Curry’nin yokluğunda skor yükünü sırtlayan Kevin Durant (44 sayı, 13 ribaund, 7 asist, 2 blok) yine sahnedeydi. Klay Thompson da (31 sayı, 5/12 3sayı, 4 ribaund) onun en büyük destekçisi oldu galibiyet yolunda.

Kings cephesinde ise Buddy Hield (28 sayı, 7 ribaund, 3 asist) ve kenardan gelen Marvin Bagley’nin (20 sayı, 17 ribaund, 2 asist) performansları galibiyet için yeterli olmadı. Bogdan Bogdanovic (10 sayı, 2 ribaund, 2 asist) ve Nemanja Bjelica (1 sayı, 4 ribaund, 2 asist) vasat bir gece geçirdiler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ

Kevin Durant…

Maçın özeti

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …