Güncel Haberler

Skor Düellosunun Galibi Antetokounmpo ve Milwaukee (Ersan Sakat Olduğu İçin Oynamadı)

San Antonio Spurs‘un Milwaukee Bucks‘a konuk olduğu maçta, savunmalar geri plandaydı. İki takımın da skor patlaması yaşadığı geceyi ev sahibi Bucks, Yunan yıldızı Giannis Antetokounmpo liderliğinde 135-129 galibiyetle kapamayı bildi.

Triple-Double’ın kıyısından dönen Giannis, 39 dakika parkede kalırken 9/16 sahaiçi ve 16/20 serbest atış ile 34 sayı üretirken, yanına da 18 ribaund, 8 asist ve 2 topçalma eklemeyi ihmal etmedi. Khris Middleton (21 sayı, 4/9 3sayı, 4 ribaund, 2 asist), Malcolm Brogdon (23 sayı, 3/5 3sayı, 3 ribaund, 3 asist) ve Eric Bledsoe (20 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 2 topçalma) galibiyet yolundaki diğer önemli performanslardı.

Milli oyuncumuz Ersan İlyasova sağ dizindeki sakatlık nedeniyle maç kadrosunda yer alamadı.

Spurs cephesinde ise, DeMar DeRozan (34 sayı, 4 ribaund, 7 asist) ön plana çıkarken, Bryn Forbes (18 sayı, 2 ribaund), LaMarcus Aldridge (15 sayı, 3 ribaund, 3 asist) ve kenardan gelen Letonyalı forvet Davis Bertans (17 sayı, 4/7 3sayı, 6 ribaund) ona destek olmaya çalışan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Giannis Antetokounmpo…

Maçın özeti

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …