Güncel Haberler

Boston Doncic’i Kızdırmaması Gerektiğini Öğrendi

Dallas Mavericks American Airlines Arena’da ağırladığı son günlerin formsuz takımı Boston Celtics‘i 113-104 yenerken çaylak Luka Doncic yine ön plandaki isimlerden biriydi. Dallas bu sonuçla evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkarmış oldu.

Luka Doncic (15 sayı, 3/4 3sayı, 8 asist, 3 topçalma) yine verimli bir performans sergilerken 3.çeyrekte onu alışık olmadığımız kadar sinirli ve kontrolden çıkmış gördük. Jaylen Brown’dan almış olduğu sert darbe sonrası ayağa kalkarak rakibinin üstüne yürürken takım arkadaşları ve diğer oyuncular araya girerek ateşi söndürdüler büyümeden.

Harrison Barnes (20 sayı, 5/7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist) ve kenardan gelen J.J. Barea da (20 sayı, 3 ribaund, 8 asist, 2 topçalma) Dallas adına galibiyet yolundaki diğer kritik parçalardı.

Gordon Hayward’ın hastalığı nedeniyle forma giymediği Celtics cephesinde ise Jayson Tatum (21 sayı, 3/6 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 topçalma), Kyrie Irving (19 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 2 topçalma) ve kenardan gelen Marcus Smart’ın (19 sayı, 2 ribaund, 2 asist) çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=JBIRlsTprIQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …