Güncel Haberler

Baskonia Perasovic Yönetimindeki Beyaz Sayfayı Panathinaikos Galibiyetiyle Süsledi!

Turkish Airlines EuroLeague 9.hafta mücadelesinde Baskonia, yeni koçu Perasovic yönetimindeki ilk galibiyetini Panathinaikos‘a karşı 86-77’lik skorla aldı.

Turkish Airlines EuroLeague’de İspanya temsilcisi Baskonia, Yunan ekibi Panathinaikos’u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Baskonia, ilk çeyrekte 20-12’lik üstünlüğü yakaladı. İkinci çeyrekte farkı arttıran ev sahibi, ilk yarıyı 44-32 üstün kapattı. Üçüncü çeyrekte Baskonia, rakibinin geri gelmesine izin vermeyerek son çeyreğe 73-55’lik skorla gitti. Son çeyrekte Panathinaikos farkı azaltsa da Baskonia, maçtan 86-77’lik skorla galip ayrıldı.

Baskonia, 9. maçında 3. galibiyetini alırken 3 maçlık mağlubiyet serisine de son verdi. İspanyol ekibi aynı zamanda yeni koçu Velimir Perasovic yönetiminde EuroLeague’deki ilk galibiyetini elde etti. Bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet alabilen Panathinaikos ise 9. maçında 4. yenilgisini aldı.

Öne çıkan performanslar;

Kirolbet Baskonia: Tornike Shengelia (16 sayı, 7 ribaund, 7 asist, 3 topçaşma), Vincent Poirier (10 sayı, 9 ribaund)
Panathinaikos: Keith Langford (33 sayı, 3 ribaund), Nikos Pappas (16 sayı, 3 topçalma)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Kolossos Deplasmanında Zorlandı Ama Hata Yapmadı

Yunanistan Ligi kazananlar etabı 2. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Kolossos karşısında zorlansa da 74-79’luk …