Güncel Haberler

Bayern İlk Deplasman Galibiyetini İspanya’da Aldı

Turkish Airlines EuroLeague 9.hafta mücadelesinde Bayern Münih, deplasmanda karşılaştığı Herbalife Gran Canaria‘yı 89-74 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini aldı.

Turkish Airlines EuroLeague’in 9. maç döneminde İspanya temsilcisi Herbalife Gran Canaria, sahasında Alman ekibi Bayern Münih’i konuk etti. Maça iyi başlayan Bayern, ilk yarıyı 42-46 önde tamamlamayı başardı.

Üçüncü çeyrekte reaksiyon gösteren Gran Canaria, öne geçti ve son çeyreğe 62-61 önde girse de Bayern, son çeyrekte kontrolü eline aldı ve 12-28’lik üstünlük yakaladı. Booker, Lucic ve Lo’nun basketleriyle farkı çift haneye çıkaran konuk ekip, sahadan 89-74 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Bayern, ilk deplasman galibiyetini alırken 9. maçında da 4. kez kazanmış oldu. Gran Canaria ise 7. mağlubiyetini aldı.

Öne çıkan performanslar;

Gran Canaria: Ondrej Balvin (15 sayı, 8 ribaund), Marcus Eriksson (15 sayı, 2/3 3sayı)
Bayern Munich: Maodo Lo (22 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 2 topçalma), Derrick Williams (20 sayı, 3/4 3sayı, 3 ribaund)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …