Güncel Haberler

Khimki’nin Shved’i Var

Euroleague 8.hafta mücadelesinde Khimki, Moskova’da ağırladığı Buducnost‘u Alexey Shved‘in etkili oyunuyla 85-69’luk skorla rahat geçti.

Tempolu başlayan maçta Khimki, Shved, Vyaltsev ve Mickey’nin sayılarıyla öne geçti. Buducnost ise rakibine Omic’in boyalı alandaki etkinliği ve Clark’ın sayılarıyla karşılık verdi ve ilk çeyrek 18-17 sona erdi. İkinci periyotta ise Khimki gaza basmaya başladı. Benchten Markovic’ten çok önemli katkı alan ev sahibi, Crocker ve Mickey’i de devreye sokunca farkı bir anda 15 seviyesine getirdi ve devreye de 45-30 önde girdi.

Üçüncü periyotta Shved devreye girdi. Hücumda sayı yükünü çeken Khimki, Clark’ın basketlerine rağmen Buducnost karşısında çift haneli farkla üstünlüğünü korudu. Son çeyrekte Shved ve Mickey’nin basketleriyle farkı daha da açan ev sahibi maçın sonunu rahat getirdi ve karşılaşmayı 85-69 kazandı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …