Güncel Haberler

TOFAŞ Lider Lokomotiv Kuban’a Direndi Ama Nefesi Yetmedi

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup B Grubu sekizinci haftasında evinde Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban’ı ağırladı. Mavi beyazlılar uzatmalarda rakibine 99-105 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda dengede bir oyun sergilerken, ilk çeyreği 16-18 geride tamamlayan TOFAŞ, soyunma odasına da 41-44’lük skor dezavantajıyla girdi. Dönüşte savunma daha sert bir yapıya bürünen mavi yeşiller, kader çeyreğine 71-68 önde başladı. Ancak son saniyeye kadar çekişme devam ederken maç da 90-90’lık eşitlikle uzatmaya gitti. Uzatmada ise hücumlarını daha iyi kullanan Lokomotiv Kuban, parkeden 99-105 galip ayrıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …