Güncel Haberler

Ersan İlyasova Zoru Başardı 143 Sayının Arasına Giremedi

Doğu’nun flaş takımı ile Batı’nın flaş takımının kapışmasında Milwaukee Bucks evinde ağırladığı Batı Konferansı lideri Portland Trail Blazers‘ı hücumdaki müthiş performansı ile 143-100 geçmeyi başardı.

Takım olarak hücumda müthiş bir akşam çıkaran Milwaukee Bucks’da maalesef skora tek katkı yapamayan isim temsilcimiz Ersan İlyasova oldu. Tecrübeli forvet 12 dakika parkede kalırken 0/2 2sayı ve 0/3 3sayı ile skor üretemezken takımına 4 ribaund 1 asist ile katkı verdi.

Ev sahibi adına maçın yıldızı Giannis Antetokounmpo (33 sayı, 16 ribaund, 9 asist, 3 topçalma) olurken, Khris Middleton (21 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 topçalma) yine onun en büyük destekçisiydi. Ayrıca Eric Bledsoe da (16 sayı, 6 ribaund, 5 asist) önemli bir katkı verdi.

Portland’da ise Damian Lillard (22 sayı, 4 ribaund, 5 asist) ve CJ McCollum (22 sayı, 2 topçalma) ikilisi bu sefer galibiyet için yeterli olamadılar. Bosnalı uzun Jusuf Nurkic de (16 sayı, 6 ribaund) kendi standartlarına göre sınırlı bir katkı verdi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …