Güncel Haberler

Philadelphia Kalesini Korumaya Devam Ediyor (Furkan 5 dakika)

Philadelphia 76ers Wells Fargo Center’da konuk ettiği New Orleans Pelicans‘ı son topta 121-120 yendi ve evindeki seriyi 10 maça çıkardı. Geride bıraktığımız maçlarda tüm NBA’de 76ers dışında evinde kaybetmeyen takım bulunmuyor.

Bitime 2.5 saniye kala skor 121-118 iken Joel Embiid üçlük atan Anthony Davis‘e faul yaptı. Davis ilk iki atışı sayıya çevirdi, üçüncüsünü ise kaçırınca Philadelphia son dakikalarda yaşadığı tehlikeye karşın galip geldi.

76ers’da Joel Embiid (31 sayı, 19 ribaund, 2 asist, 2 blok) maçın yıldızı olurken, Ben Simmons (22 sayı, 8 ribaund, 7 asist, 2 blok) da onun en büyük yardımcısı oldu. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise maalesef sadece 5 dakika parkede kalabildi ve 1/2 2sayı, 0/2 3sayı isabeti ile 2 sayı üretirken yanına da 1 asist 1 topçalma ekleyebildi.

Misafir takımda ise Jrue Holiday (30 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 2 topçalma) ve E’Twaun Moore’un (30 sayı, 2 ribaund) etkili performansları galibiyet için yeterli olmadı. Kenardan gelen Julius Randle da (22 sayı, 10 ribaund, 3 asist) önemli bir katkı verdi. Süper yıldız Anthony Davis (12 sayı, 16 ribaund, 6 asist, 5 topçalma, 5 blok) ise herşeyi yaptı sahada ama skor anlamında kötü bir gününde olması takımının kaybetmesine neden oldu.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …