Güncel Haberler

Banvit Sonunu Getiremedi

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 7. Hafta maçında Banvit, sahasında konuk ettiği İspanyol ekibi UCAM Murcia’ya son hücumu değerlendiremeyince 62 – 63 mağlup oldu.

Banvit karşılaşmaya Alex Perez, Mckenzie Moore, Tolga Geçim, Devin Oliver ve Jordan Morgan beşi ile başladı. Turuncu – Yeşilliler hücumda Mkenzie Moore ve Tolga Geçim ile sayılar üretirken konuk ekip dış atışlarda Alex Urtasun ve Brad Oleson ile etkili olunca ilkçeyreği 21 – 22 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe Banvit hücumda iyi başlayamadı. Konuk ekip Ucam Murcia’nın dış atışlarda isabetli sayılarıyla 15. dakikada skor 29 – 33’e geldi. Banvit kalan bölümde Alex Perez ve Jordan Morgan ile cevap vermeye çalışsa da soyunma odasına 33 – 42 geride girdi.

Üçüncü çeyreğe her iki takım da savunmasını ön plana alarak başladı. Banvit hücumda sayı bulmakta zorlanırken konuk ekip de hücumlardan boş dönünce 25. Dakikada skor 41 – 46’ya geldi. Kalan bölümde Banvit hücumda Mckenzie Moore ile sayılar bulunca final periyoduna 4 sayı geride 47 – 51 ile girdi.

Son çeyrek müthiş mücadeleye sahne oldu. Banvit hücumda Tolga Geçim ve Mckenzie Moore ile sayılar üretirken konuk ekip Brad Oleson ve Askia Booker ile cevap verdi. 35. dakikada skor 55 – 57’ye geldi. Kalan bölümde kıran kırana bir mücadele olurken Banvit son hücumu değerlendiremeyince karşılaşmadan da 62 – 63 mağlubiyetle ayrıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …