Güncel Haberler

Türk Telekom, ASVEL’i Elinden Kaçırdı

EuroCup 8.hafta mücadelesinde Türk Telekom Ankara’da ağırladığı Fransız ekibi ASVEL‘e karşı deri dönüşü tamamlayamadı ve 78-83 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz iyi başladığı ilk çeyreğin ardından kontrolü Asvel’e kaptırsa da son çeyrekte Redding’in önderliğinde geri geldi ancak sonunu getiremedi.

Türk Telekom TJ Campbell’dan gelen 2 üçlükle maça 6-0 başladı. Landesberg ve TJ Campbell’dan birer üçlük daha bulan temsilcimiz Stimac ve Gabriel’ın da skor katkısıyla ilk çeyreği 25-16 önde kapattı. İkinci periyotta ise Asvel geri döndü. Çeyrek başında 15-4’lük seri yakalayan ve farkı kapatıp öne geçen konuk ekipte Lighty’nin kısa sürede attığı peş peşe basketlerle skor bir anda 36-45’e geldi ve ilk yarı38-45 sona erdi.

Üçüncü periyotta ise Asvel’de Miro Bilan boyalı alanda çok etkili oldu. Bu periyotta Buckner’dan da önemli katkı alan Asvel’e Stimac, Landesberg ve çeyrek sonunda da Redding’in basketleriyle karşılık veren Türk Telekom son çeyreğe 60-67 girdi. Son çeyrekte Redding sahneye çıktı. Kritik anlarda bulduğu basketlerle Telekom’un bitime 2 dakika kala farkı 2’ye kadar indirmesini sağladı ancak Bilan’ın pota altındaki durdurulamaz oyunuyla Asvel maçı 78-83 kazanan taraf oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bahçeşehir ve Beşiktaş’ın Rakiplerinden Buducnost, Morgan ile Anlaştı

BKT EuroCup‘da temsilcilerimiz Bahçeşehir ve Beşiktaş ile aynı grupta yer alacak Buducnost VOLI Podgorica kulübü …