Güncel Haberler

Sakarya’da Ekonomik Kriz Tekrar Gündemde!

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basket’te ekonomik problemler yine ortaya çıktı. Kulüp finansal anlamda sıkıntıda.

Sezonun hemen başında Sakarya’da maaşlar ödenmediği için yabancı oyuncular fesih işlemine başlarken yerli oyuncular ise ödeme almadıkları sürece haftasonu maça çıkmayacaklarını duyurmuştu. O hafta ilk ödeme krizini çözen Sakarya’da aynı problem tekrardan ortaya çıktı.

Ülkemizi FIBA Europe Cup’ta temsil eden Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet eden Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde oyuncular, 2.5 aylık maaşlarının ödenmediği gerekçesi ile bugünkü antrenmanda yer almadı. Gelen bilgiye göre, Sakarya’da oyuncular paraları ödenmediği sürece antrenmana çıkmamayı planlıyor.

İdman öncesi kaptan Kerem Özkan’ın doğum günü için bir araya gelen takım, tebrik sonrası idmana çıkmama kararı aldı. 

Hem ligde hem de Avrupa’da mücadele eden Sakarya, Çarşamba günü FIBA Europe Cup’ta CSM Oradea’yı ağırlayacak.

TimeOut

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …