Güncel Haberler

Gran Canaria 2.Galibiyetini Maccabi Karşısında Aldı

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta maçında Gran Canaria ile Maccabi Tel Aviv karşı karşıya geldi ve İspanyol ekibi 84-78 ile kazanarak hanesine 2.galibiyetini yazdırdı.

Gran Canaria mücadeleye iyi başladı. Black dışındaki oyuncularından katkı almakta zorlanan Maccabi Tel Aviv karşısında Evans ve Hannah ile etkili olan ev sahibi takım, 1. periyodu 23-15 önde tamamladı. 2.çeyrek yüksek skorlu geçti. Gran Canaria’da Eriksson ve Evans, Maccabi Tel Aviv’de Tyus, Wilbekin, Kane ve Caloiaro ön plana çıkarken ev sahibi takım, soyunma odasına 43-38 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte Gran Canaria’yı Evans, Hannah, Baez ve Oliver, Maccabi Tel Aviv’i Caloiaro ve Roll taşırken ev sahibi takım, son 10 dakikalık bölüme 65-57 önde girdi. Maccabi Tel Aviv 4. periyoda hızlı bir giriş yaptı ve 11-0’lık seriyle ilk 3 dakikayı 68-65 önde geçti. Kalan bölümde Pasecniks ve Baez ile kontrolü ele geçiren Gran Canaria, sahadan 84-78 galip ayrıldı.

Öne çıkan performanslar:
Gran Canaria: Christopher Evans (17 sayı, 5 ribaund), Eulis Baez (16 sayı, 10 ribaund, 4 asist) ve Clevin Hannah (15 sayı, 5 asist)
Maccabi Tel Aviv: Michael Roll (15 sayı, 7 ribaund, 2 topçalma), DeAndre Kane (13 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 topçalma) ve Alex Tyus (13 sayı, 9 ribaund)

Maçın tüm istatitikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …