Güncel Haberler

CSKA Moskova Almanya’dan Namağlup Ünvanını Koruyarak Dönüyor

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta maçında Bayern Münih ile CSKA Moskova karşı karşıya geldi ve Rus ekibi 93-79 kazanarak namağlup ünvanını korumayı başardı.

Mücadelenin başında Bayern Münih’te Dedovic, Lucic ve Barthel, CSKA’da Rodriguez, Hunter ve Peters ön plana çıkarken televizyon molasına konuk ekibin 19-16’lık üstünlüğüyle girildi. Mola dönüşü Higgins’i de devreye sokan Rus temsilcisi, 1. periyodu 30-23 önde tamamladı. 2.periyot CSKA’nın kontrolünde geçti. Kurbanov’dan iyi katkı alıp farkı çift haneye çıkaran konuk ekip, soyunma odasına 56-40 önde gitti.

3.çeyreğin başında Bayern Münih’i Williams ve Dedovic, CSKA’yı Higgins taşırken televizyon molasına konuk ekibin 69-56’lık üstünlüğüyle girildi. Mola dönüşü Clyburn ile kontrolü elinde tutan Rus temsilcisi, son 10 dakikalık bölüme 77-65 önde girdi. Son çeyrekte Booker ve Koponen ile geri dönmeye çalışan Bayern Münih karşısında Hunter ve Peters ile aradaki farkı koruyan CSKA, maçı 93-79 kazandı.

Öne çıkan isimler;
Bayern Munich: Nihad Dedovic (14 sayı, 3 asist), Derrick Willliams (14 sayı, 9 ribaund) ve Vladimir Lucic (12 sayı, 2 ribaund)
CSKA Moskova: Cory Higgins (18 sayı, 5 asist), Alec Peters (13 sayı, 6 ribaund), Sergio Rodriguez (12 sayı, 8 asist) ve Will Clyburn (10 sayı, 8 ribaund, 4 asist)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …