Güncel Haberler

Philadelphia Evinde Utah’ı Zor Geçti (Furkan az süre aldı)

Philadelphia 76ers evinde ağırladığı Utah Jazz karşısında beklenenden fazla zorlandı ama yine de 113-107 kazanmayı bildiler. İki gün önce Dallas’tan tam 50 sayı fark yiyen Utah, son bölümde yine kitlendi, 1.5 dakika sayı atamadılar ve ev sahibinin 8-0’lık serisine seyirci kaldılar.

76ers forması ile ilk kez taraftarı karşısında Jimmy Butler (28 sayı, 7 asist, 3 ribaund, 2 topçalma) etkili bir performans sergiledi. Ben Simmons (10 sayı, 8 ribaund, 8 asist) ve Joel Embiid de (23 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 topçalma, 3 blok) ve J.J. Redick (16 sayı) galibiyetin diğer mimarları oldular.

Furkan Korkmaz 11 dakika süre aldı, bir deneme yapıp 2 sayı attı, 3 ribaund, 1 asiste karşın 1 top kaybı yaptı.

Utah’da ise Donovan Mitchell (31 sayı, 2 ribaund, 4 topçalma) ön plana çıkarken, Joe Ingles (14 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 3 topçalma), Rudy Gobert (12 sayı, 10 ribaund), Ricky Rubio da (13 sayı, 3 ribaund, 4 asist) bireysel anlamda iyi bir gece geçirdiler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …