Güncel Haberler

Beşiktaş Sompo Japan’de Yönetimden Ekonomik Sıkıntılar ile İlgili Açıklama Geldi

Beşiktaş Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cihat Kumuşoğlu, her kulüpte olduğu gibi siyah-beyazlı kulüpte de ekonomik sıkıntıların yaşandığını ancak bunu çözdüklerini söyledi.

Kumuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basketbolda sadece ekonomik konularla gündeme gelmelerinin kendilerini üzdüğünü belirterek, “Diğer takımlardan ayrıştığımız bir şey yok, bu işleri çözmeye çalışıyoruz, çözüyoruz. Zaman zaman olan şeyler.” dedi.

Oyunculara ödemeleri her ay gerçekleştirdiklerini belirten Kumuşoğlu, “Konuyu ödeme noktasına da indirgemek bizi üzüyor. Burada önemli olan konulardan biri en fazla Türk oyuncuyu bizim oynatmamız. Ömer Utku Al, genç takım seviyesinde ama ligde 15-20 dakika süreler alıyor. Samet Geyik ve Kenan Sipahi de yerli oyuncular olarak önemli süreler alıyorlar. Yerlilerden en çok verim alan biziz.” ifadelerini kullandı.

Ödemeler konusundaki sıkıntının bir kez olduğunu kaydeden Kumuşoğlu, “Büyütülecek sıkıntımız yok. Sorunları çözeceğiz. Ödemelerimizi yapıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

“Daima en büyük başarıyı hedefliyoruz”

Kumuşoğlu, Beşiktaş olarak her zaman en büyük başarıları hedeflediklerini vurguladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Sompo Japan’ın çok iyi gittiğini anlatan Kumuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ligde iki mağlubiyetimiz var. Türk Telekom’a ve Fenerbahçe’ye mağlup olduk. İki yenilgiyi de deplasmanda aldık. Dusko Ivanovic gibi Avrupa’nın en iyi 10 hocasından birini getirdik. Kendisi hem iyi oyuncuydu hem iyi bir antrenör, kariyerli bir isim. Çok çalışkan. Herkes tarafından tanınan bir isim. Daima en büyük başarıyı hedefliyoruz.”

AA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …