Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Rakibi Panathinaikos Ligde Farklı Kazandı

Temsilcimiz Anadolu Efes‘in Euroleague 7.haftada Sinan Erdem’de ağırlayacağı rakibi Panathinaikos, kendi liginde konuk olduğu zayıf ekiplerden Panionios karşısında hiç zorlanmadı ve 21 sayı farkla 88-67 kazanmayı bildi.

Yeşiller baştan sona üstün götürdüğü maçta geniş bir rotasyon kullandı, koç Pascual kritik Anadolu Efes maçını da düşünerek yıldız isimlerini 20 dakikadan fazla sahada tutmadı. Bu nedenle de 5 farklı isimden çift haneli skor katkısı alabildiler zaten. Ribaundlarda net bir üstünlük kuran Panathinaikos, 20 asiste karşın sadece 9 top kaybı yaparak da hücumda verimli bir maç çıkardı.

Anadolu Efes’in rakibinde bu maçta öne çıkan isimler;

Keith Langford : 12 sayı, 4 asist
Ian Vougioukas : 12 sayı, 4 ribaund
Nick Calathes : 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist
James Gist : 6 sayı, 10 ribaund, 4 asist

https://www.youtube.com/watch?v=vRJjABoTlTY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Paris’in İlk Transferi Cavaliere Oldu

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni ekibi Paris Basketball yazın ilk transferini açıkladı. Geride bıraktığımız sezon Strasbourg …