Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji Tam Kadro Anıtkabir’de

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, 17 Kasım Cumartesi günü Türk Telekom ile oynayacağı maç öncesi Ankara’da Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi. Bahçeşehir Kolejinden 1900 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda sporcular Atatürk’ün naaşına çelenk bıraktı.

Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yılında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk haftasında Ankara Bahçeşehir Kolejlerinden 1900 öğrenci ve Basketbol Süper Liginde mücadele eden Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı oyuncuları Ata’yı huzurunda ziyaret etti. Tören, Ankara’daki kampüslerden 1900 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Ata’nın ebedi uykusunda olduğu mozolesine Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, takım kaptanı Yiğitcan Turna ve 

Ankara kampüsünden iki minik öğrenciyle birlikte çelenk bıraktı.Saygı duruşunun ardından anı defterini imzalayan Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel deftere ; “Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak sizin ilkelerinizin ışığında, geleceği yaratmak ve sporda sizin değerlerinize örnek olmak için yola çıkmış yüzlerce sporcumuz, öğretmen ve binlerce öğrencimizle huzurunuzda olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Sizin bizlere öğrettikleriniz ve vasiyet ettikleriniz, bugün hepimizin yüreğinde, aklında ve bizlere rehberlik ediyor. Bize verdiğiniz görevleri yerine getirmek için 50 yıldır durmak bilmeden çalışıyor, yaratıyor ve üretiyoruz. Emanetiniz, Bahçeşehir Koleji Ailesinin yüreğinde ve ellerinde yücelecektir” yazdı.

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan takım oyuncularından Quino Colom; “3 aydır Türkiye’deyim ilk kez Anıtkabir’e gelme fırsatı buldum. Atatürk bir dünya lideri buraya gelince gördüğüm kalabalık duydukları saygı ve özlem beni çok etkiledi. Maç öncesinde bu kadar kalabalıkla karşılanıyor olmak da oldukça heyecan verici” dedi. Can Altıntığ ise Anıtkabir’e bir çok kez geldim ama bugün bambaşka duygular içerisindeyim. Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak burada 2000’e yakın öğrenci ile geliyor olmak daha da gurur verici. Minik öğrencilere şimdiden bu sevgiyi aşılamak çok önemli. Hem takım hem de öğrencilerimizle Atamızın huzurunda olmaktan çok ama çok mutlu oldum” diyerek duygularını iletti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …