Güncel Haberler

Darüşşafaka’nın Rakibi Serie A’da Çok Rahat

Euroleague 7.hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen‘in konuğu olacak olan Olimpia Milano, ligi Serie A‘da hiç zorlanmadan, antrenman seviyesinde maçlar oynamaya devam ediyor. Son olarak evlerinde ağırladıkları Reggio Emilia‘yı 100-75 gibi dikkat çekici bir skorla dağıtmışlardı.

Maçı baştan sona üstün götüren Milano’nun sadece 8 top kaybı yapması ve buna karşın 15 asist ile verimli hücum etmesi dikkat çekiciydi. Ayrıca kenardan aldıkları 35 sayılık katkı da galibiyetin önemli parçalarından biriydi. Milano takım olarak yay gerisinden de %41 gibi önemli bir yüzde yakaladı.

Darüşşafaka’nın rakibinde bu maçta öne çıkan isimler;
Mike James : 21 sayı, 6/11 3sayı, 3 ribaund, 3 asist
Simone Fontecchio : 14 sayı, 2/3 3sayı
Kaleb Tarczewski : 11 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 topçalma

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …