Güncel Haberler

Blatt: “Fenerbahçe Maçını Heyecanla Bekliyoruz”

Olympiakos koçu David Blatt, Fenerbahçe maçı öncesi sarı-lacivertli temsilcimizi, koç Zeljko Obradovic’le rekabetini ve kırmızı-beyazlı takımını değerlendirdi.

Blatt karşılaşma öncesi ifadelerinde şu sözleri kullandı:

“Fenerbahçe çok büyük devamlılığı olan, yüksek kalitesi ve harika bir koçu olan bir takım ve fazlasıyla zor bir maç olacak. Bunu heyecanla bekliyoruz zaten. En yüksek çabayla ve rekabetçi ruhla sahaya çıkacağız.”

“Ellerindeki çok iyi oyuncuların sayısı ve kullandıkları farklı kombinasyonlar yüzünden oyunun bir, iki ya da üç yönünde başarılı olarak istediğiniz sonuçları alabileceğinizi iddia etmek çok zor. Komple bir oyun oynamak ve 40 dakika boyunca bunu sürdürmek, kendimiz iyi bir basketbol oynamak zorundayız.”

“Başarılı bir sonuç için çok iyi seviyede olmak, kalitemizi göstermek zorundayız. Bunu istiyoruz.”

“Zeljko‘yla bir araya gelmek ve rekabet etmek her zaman harika. Uzun yıllardır birbirimize karşı çok tecrübemiz oldu. Birçok kez karşı karşıya gelip farklı takımlarla farklı yerlerde birçok büyük maç oynadık. Ona koç ve insan olarak saygım çok büyük.”

“Sloukas ve Green kesinlikle iyi oyuncular ve Olympiakos’un zengin tarihinin bir parçası olmayı başarmış isimler. Biz de o pozisyonlarda çok fazla gücü olan bir takımız. Belki biraz daha genciz ve EuroLeague’de uzun yıllardır bulunan bazı oyunculara ve takımlara göre gelişme süreci içindeyiz. Ama takımından memnunum ve gelişerek en yüksek seviyeye çıkmalarını merakla bekliyorum.”

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …