Güncel Haberler

Obradovıc: “PİRE’DE oynamak hep çok zor olmuştur.”

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 7. hafta maçında 15 Kasım Perşembe günü TSİ 22:00’de Yunanistan’ın Olympiacos takımına konuk oluyor.

Maç öncesi başantrenör  Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu:

“Kadrosunda bazı değişiklikler yapan ve asıl değişimi teknik ekipte yaşayan bir rakibe karşı oynayacağız. David Blatt tarafından çalıştırılıyorlar ve Olympiacos’un her zaman kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda burada oynamak hep çok zor olmuştur. Bu karşılaşma için gerçekten hazır olmalı ve 40 dakika boyunca, ilk andan son saniyeye kadar iyi bir maç çıkarabilmeliyiz.”

İtalyan oyuncumumuz Gigi Datome ise “Olympiacos’a karşı oynamak her zaman zordur. Koçlarını ve bazı oyuncularını değiştirdiler ama takım karakterleri aynı. Bana göre sahada çok iyi savaşıyorlar ve savunmada fiziksel bir oyun ortaya koyuyorlar. Elbette her durumda tehlikeli olacak yetenek ve oyun bilgisine de sahipler.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …